Twee gewonden bij ernstig ongeval op kruising

Twee gewonden bij ernstig ongeval op kruising

Geplaatst op 20 juli 2023, om 21:25 uur

AALTEN – Op de kruising Huisstededijk met de Kruisdijk heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Rond 19.20 uur werden hulpdiensten groots gealarmeerd voor een ongeval met twee auto’s. Een kwam tegen een boom tot stilstand en de ander belandde op zijn zijkant in de sloot. Onder andere een traumahelikopter uit Amsterdam kwam ter plaatse met de artsen om medische assistentie te verleden. Bestuurders van beide auto’s zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen zou er slecht aan toe zijn, de trauma-arts is met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht en ook om vast te stellen of beide auto’s elkaar wel hebben aangeraakt. Dit was volgens de politie ter plaatse nog niet zeker.

Foto Roland Heitink