Ernstig ongeluk op snelweg, vrouw uit auto bevrijd

Ernstig ongeluk op snelweg, vrouw uit auto bevrijd

Geplaatst op 17 juli 2023, om 12:50 uur

EINDHOVEN – Op maandagochtend is er een auto op de snelweg A2 bij knooppunt De Hogt bij Eindhoven op zijn kant beland. Een vrouw moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Als gevolg hiervan is de A2 in de richting van Maastricht afgesloten, wat voor aanzienlijke vertraging zorgt.

De oorzaak van het ongeluk is onduidelijk. De auto raakte om onbekende redenen de vangrail en kwam vervolgens op zijn zijkant terecht. Vanwege de ernst van de situatie landde een traumahelikopter op de snelweg.

Verkeer dat naar het zuiden wil via de A2 wordt omgeleid via de N2, die parallel loopt aan de A2. Gestrand verkeer tussen knooppunt De Hogt en knooppunt Leenderheide wordt over de vluchtstrook geleid, langs de gekantelde auto.

Foto’s: Emergency Response Photographer