Grote brand bij sexclub De Villa, pand volledig verwoest

Grote brand bij sexclub De Villa, pand volledig verwoest

Geplaatst op 16 juli 2023, om 06:22 uur

BEEKBERGEN – In de nacht van zaterdag op zondag rond 00:30 uur is er een grote brand uitgebroken bij Sexclub De Villa in Beekbergen. Het betreft een vrijstaande woning aan de Arnhemseweg N788, gelegen in een bosrijk gebied net buiten Beekbergen.

Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen uit het dak en kwam er veel rook vrij. Zelfs in Apeldoorn is de geur van de brand waarneembaar. De brandweer adviseerde dan ook om ramen en deuren gesloten te houden.

In de betreffende woning was een sexclub gevestigd, voorheen bekend als De Flamingo Club van Martin Schenke. Vanwege de omvang van de brand wordt het pand als verloren beschouwd. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De club zat dicht toen de brand uitbrak.

Foto’s: Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink