Verband tussen berovingen op twee auto´s van krantenbezorgers onderzocht

Verband tussen berovingen op twee auto´s van krantenbezorgers onderzocht

Geplaatst op 15 juli 2023, om 09:26 uur

BREDA – Een 74-jarige krantenbezorger is zaterdagochtend in Breda bedreigd en beroofd van zijn auto bij een tankstation aan de Zwijnsbergenstraat in Breda.

De bezorger had net de kranten afgeleverd toen twee gemaskerde mannen op hem afkwamen en hem met een mes bedreigden. De man liep hierbij een kleine verwonding op. De daders zijn vervolgens gevlucht in de auto van de man. De politie is momenteel op zoek naar de auto en de twee verdachten. In Spaubeek, een dorp in Limburg, is ook een krantenbezorgster beroofd van haar auto op donderdagochtend. Ook zij werd bedreigd met een mes en raakte gewond toen ze probeerde te voorkomen dat de dader er met haar auto vandoor ging.

Op dit moment is nog niet bekend of er een verband is tussen deze twee incidenten, volgens een woordvoerster van de politie op zaterdagochtend.

Foto’s: Perry Rovers