UPDATE Doodsoorzaak vrouw Kaatsheuvel onbekend, opgepakte man weer vrij

UPDATE Doodsoorzaak vrouw Kaatsheuvel onbekend, opgepakte man weer vrij

Geplaatst op 15 juli 2023, om 14:00 uur

KAATSHEUVEL – De doodsoorzaak van een vrouw die vrijdag overleed in een huis aan de Venakker in het Brabantse Kaatsheuvel blijft nog onduidelijk, meldt de politie zaterdag aan het begin van de avond. Na het weekend wordt er sectie gedaan op het lichaam.

De man die is aangehouden is weer op vrije voeten. Het is op dit moment voor het onderzoek niet meer nodig om hem langer vast te houden, aldus de politie. Hij blijft nog wel verdachte, meldt een woordvoerster.

Meerdere hulpdiensten gingen vrijdag rond het middaguur naar de woning na een melding van een reanimatie. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Maar medische hulpverlening mocht niet meer baten.
Foto’s: Persbureau Midden Brabant

Door: ANP