UPDATE: Dodelijk ongeval na terugkomst Dominator

UPDATE: Dodelijk ongeval na terugkomst Dominator

Geplaatst op 15 juli 2023, om 19:45 uur

HOOGELOON – In Hoogeloon heeft zaterdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een 45-jarige man uit Zwijndrecht is overleden en een 35-jarige Rotterdammer zwaargewond is geraakt, dat meldt Omroep Brabant.

De twee waren op weg naar huis nadat ze eerder op de dag niet waren toegelaten tot het festival Dominator. Op de Fluiter, omstreeks kwart over zes, verloor de bestuurder uit Zwijndrecht om nog onbekende redenen de controle over het voertuig. Hierdoor kwam de auto in botsing met een boom en kwam tot stilstand op de weg.

Beide mannen zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is de bestuurder overleden. De politie is een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: Rico Vogels