Woning onbewoonbaar na brand: Brandweer sloopt deel van keuken

Woning onbewoonbaar na brand: Brandweer sloopt deel van keuken

Geplaatst op 13 juli 2023, om 13:45 uur

BARNEVELD – De brandweer is op donderdagochtend met spoed opgeroepen voor een nacontrole van een brand in een woning aan de Thorbeckelaan in Barneveld.

Bij aankomst troffen de brandweerlieden een volledig met rook gevulde woning aan. Met behulp van ademlucht zijn ze de woning binnengegaan en ontdekten ze een volledig uitgebrande keuken. Door gebrek aan voldoende zuurstof was het vuur vanzelf gedoofd. De schade aan de woning is aanzienlijk.

Stichting Salvage is aanwezig om de schade af te handelen. Op dit moment is de woning niet bewoonbaar. Om er zeker van te zijn dat het vuur gedoofd was, heeft de brandweer een groot deel van de keuken moeten slopen.

Foto’s: Persbureau Heitink