Overleden motorrijder is 27-jarige uit Kaatsheuvel

Overleden motorrijder is 27-jarige uit Kaatsheuvel

Geplaatst op 12 juli 2023, om 15:19 uur

MOERGESTEL – Bij een ongeluk op de Akkerweg in Moergestel is dinsdagavond een 27-jarige motorrijder uit Kaatsheuvel overleden. Het slachtoffer maakte deel uit van een groep van vier motorrijders die samen aan het rijden waren. Het ongeluk vond plaats bij de rotonde.

Het incident vond rond 20.00 uur plaats. Vermoedelijk raakte de motorrijder net voor de rotonde de stoeprand, waardoor hij de controle over zijn motor verloor en tegen een lantaarnpaal botste.

Op dat moment reed er een bestuurder van een ANWB-busje over de rotonde. Hij zag de motorrijder vallen en stopte onmiddellijk. Samen met de andere motorrijders verleende hij eerste hulp aan het slachtoffer, maar helaas mocht dit niet baten.

Na het ongeluk kwamen er meerdere politiewagens en een ambulance ter plaatse. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, die in de buurt landde.

Vanwege het fatale ongeval werd het gebied tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie is bezig met verder onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s: Toby de Kort