Man in kritieke toestand na incident bij compostbedrijf

Man in kritieke toestand na incident bij compostbedrijf

Geplaatst op 10 juli 2023, om 08:49 uur

RAVENSTEIN – In de nacht van zondag op maandag is een man in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht nadat hij uit een waterbassin werd gehaald bij compostbedrijf Van Iersel aan de Bulk in Ravenstein.

Rond kwart over twee ’s nachts zagen medewerkers van een beveiligingsbedrijf de man over een hek klimmen op het terrein van het compostbedrijf. Direct kwamen zij in actie en schakelden diverse hulpdiensten in. De drenkeling werd gereanimeerd voordat hij naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Het is niet duidelijk waarom de man in de late uren op deze afgelegen locatie over het hek klom en het water in ging. De politie is een onderzoek gestart om meer inzicht te krijgen in de omstandigheden rondom dit incident.

Foto’s: Gabor Heeres