Automobilist spoorloos na crash tegen boom

Automobilist spoorloos na crash tegen boom

Geplaatst op 8 juli 2023, om 08:43 uur

VLEDDERVEEN – De bestuurder van een cabrio uit Noordwolde is vrijdagavond de macht over het stuur verloren en heeft daarbij een boom geraakt en uit de grond gereden.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over elf op de kruising Jan Wapstraweg met de Middenweg. De bestuurder kwam uit de richting van Noordwolde en reed richting Vledder. Op de kruising raakte de man de controle over het voertuig kwijt en botste tegen een boom. De boom was door de klap afgebroken. Een tweede boom raakte ook beschadigd.

Na het ongeluk is de bestuurder er lopend vandoor gegaan. Een bloedspoor verraad dat hij is bij het ongeluk gewond is geraakt. Verschillende eenheden van de politie zijn ter plaatse gekomen en hebben de omgeving afgezocht. Zij hebben de bestuurder helaas niet kunnen aantreffen. De zwaar beschadigde auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. Een boer uit de buurt heeft zorggedragen aan de boom en heeft de resten middels een tractor elders op een veilige plek gelegd.

Foto’s BTBfotografie