Man (77) ligt maandenlang dood in zijn woning

Man (77) ligt maandenlang dood in zijn woning

Geplaatst op 7 juli 2023, om 12:48 uur

EINDHOVEN – Een 77-jarige man is op donderdag dood aangetroffen in zijn woning in Eindhoven. De man heeft vermoedelijk enkele maanden daar gelegen, waardoor de politie een onderzoek heeft uitgevoerd naar de doodsoorzaak.

De exacte periode van overlijden van de man is niet bekend bij de politie. Een woordvoerder verklaarde tegenover Omroep Brabant: “Op basis van wat we konden waarnemen, leek hij daar al geruime tijd te liggen. We gaan uit van maanden.”

Buurtbewoners hebben de politie ingeschakeld omdat ze de man al geruime tijd niet hadden gezien. De man woonde aan de Franse Baan.

Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat de man een natuurlijke dood is gestorven. Om die reden doet de politie geen verdere uitspraken over het over het overlijden.