Dode gevonden in park

Dode gevonden in park

Geplaatst op 7 juli 2023, om 21:54 uur

ALKMAAR – vrijdagmiddag is er in Alkmaar aan het Munnikenbolwerk een levenloos lichaam aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de situatie, maar op dit moment lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf, aldus een woordvoerder van de politie.

Omstreeks 17.15 uur kwam er een melding binnen bij de politie over de situatie. Agenten troffen vervolgens een overleden persoon aan op het Munnikenbolwerk.

Op dit moment is er nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de persoon. Mogelijk wordt hier morgen meer duidelijkheid over gegeven. Ook heeft de politiewoordvoerder nog geen details gedeeld over de doodsoorzaak. Er zijn echter op dit moment geen aanwijzingen dat de persoon door een ander om het leven is gebracht.

Dit deel van het park is officieel verboden terrein sinds storm Poly vanwege het gevaar van mogelijk vallende takken.