Kind (2) vindt zakje met witte bolletjes in indoorspeeltuin: ‘Dit ventje steekt alles in zijn mond’

Kind (2) vindt zakje met witte bolletjes in indoorspeeltuin: ‘Dit ventje steekt alles in zijn mond’

Geplaatst op 6 juli 2023, om 20:42 uur

ROTTERDAM – Een dagje Monkey Town in Rotterdam-IJsselmonde nam een angstaanjagende wending voor moeder Sanne de Kraauw. Haar 2-jarige peuter, Yael, kwam terug met een plastic zakje met negen witte bolletjes, wat haar in een staat van paniek bracht.

Omdat Yael alles in zijn mond stopt, was Sanne bang dat hij mogelijk cocaïne had ingenomen. Het incident vond plaats tijdens een gezellige middag in de indoorspeeltuin. Sanne nam direct actie en waarschuwde de medewerkers van Monkey Town, die vervolgens de politie inschakelden. Het zakje met de substantie werd in beslag genomen voor onderzoek.

Gelukkig bleek Yael ongedeerd te zijn, meldt Sanne in een interview aan het Algemeen Dagblad. Monkey Town betreurt het incident en heeft het speelparadijs gesloten om grondig schoon te maken. Het personeel was geschrokken van het voorval.

De eigenaar van Monkey Town benadrukt dat het om een incident gaat en dat dit de eerste keer is dat zoiets is voorgevallen in een van hun vestigingen. De moeder verwijt het personeel niets en hoopt dat degene die het zakje heeft verloren beter nadenkt in de toekomst, aangezien dit gevaarlijk had kunnen aflopen.