Auto met lichaam vermiste Simone aangetroffen in het Noordzeekanaal

Auto met lichaam vermiste Simone aangetroffen in het Noordzeekanaal

Geplaatst op 6 juli 2023, om 13:43 uur

WESTZAAN – Donderdagochtend is in het Noordzeekanaal, in de buurt van Westzaan, een auto aangetroffen met daarin het lichaam van de 49-jarige Simone Heemskerk-Buijs uit Berkhout. Zij was sinds dinsdagochtend vermist nadat ze met de auto was vertrokken.

De politie heeft bevestigd dat de auto van Simone is gevonden in het Noordzeekanaal. Verder worden er geen verdere mededelingen gedaan.

Simone verdween op dinsdagochtend spoorloos. Haar zwager vertelde eerder aan NH Nieuws dat ze zich niet goed voelde. Hij heeft de afgelopen dagen de provincie doorzocht op zoek naar Simone. De exacte reden van haar vertrek is onbekend voor de familie, maar ze vermoeden dat ze de laatste tijd depressief was.