Explosief afgegaan bij woning

Explosief afgegaan bij woning

Geplaatst op 3 juli 2023, om 07:43 uur

EINDHOVEN – In de nacht van zondag op maandag vond er een explosie plaats bij een woning aan de Jan van Eyckgracht in Eindhoven. Hierbij werd een ruit uit de voordeur geblazen en raakte ook een raamkozijn beschadigd. Volgens de politie is er niemand gewond geraakt.

De knal was zeer luid en zou hoorbaar zijn geweest in de wijde omgeving. De impact was zo groot dat het zand dat zich in de wielkasten van geparkeerde auto’s in deze straat bevond, loskwam en op straat terechtkwam.

Agenten zijn in gesprek met de bewoonster van het huis en buurtbewoners. De politie heeft het gebied afgezet met lint en verricht onderzoek. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Daarnaast wordt aan mensen in de buurt die camerabeelden hebben van het moment van de explosie gevraagd om deze te delen met de politie.

De oorzaak van de explosie is nog niet bekendgemaakt.

Foto’s: Emergency Response Photographer