Grote vechtpartij op parkeerterrein McDonald’s

Grote vechtpartij op parkeerterrein McDonald’s

Geplaatst op 2 juli 2023, om 10:39 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Bij een vechtpartij op de parkeerplaats van de McDonalds aan het Rhijnspoor in Capelle aan den IJssel zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere personen lichtgewond geraakt. Agenten kregen een melding dat er werd gevochten tussen verschillende groepen mannen, hierbij zouden wapens zijn gezien.

Eenmaal aangekomen werden de vechtersbazen uit elkaar getrokken. Één van de betrokken partijen was mogelijk al gevlucht voor de komst van de politie. Twee partijen waren nog aanwezig. Het ging om twee mannen in een auto met Duitse kentekenplaten en een man in een andere auto. De politie heeft alle drie de verdachten staande gehouden voor verhoor in een politiebus.

Twee personen bleken door de vechtpartij lichtgewond geraakt te zijn. Één van hen was gewond door een snee in zijn zij, de ander had een pijnlijke pols opgelopen. Ambulancepersoneel heeft ze ter plekke behandeld. Omdat niemand aangifte wilde doen zijn de mannen weer heengezonden.

Foto’s: Nieuws op Beeld