Politie zoekt getuigen van explosie bij woning Plantage

Politie zoekt getuigen van explosie bij woning Plantage

Geplaatst op 28 juni 2023, om 14:37 uur

BEVERWIJK – Dinsdagavond werd rond 19.00 uur een woningbrand en explosie gemeld aan de Plantage. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Toen de brandweer bij Plantage aankwam was er veel rook in de woning aanwezig, maar was er geen sprake van brand. Tijdens het incident waren geen mensen in de bewuste woning aanwezig. De woning wordt momenteel niet bewoond.

Er is schade aan de voordeur van de woning ontstaan. De schade is vermoedelijk veroorzaakt door een explosief die aan de voordeur bevestigd was.

De politie is op zoek naar de verantwoordelijke of verantwoordelijken van deze explosie. Heeft u iets verdachts gezien of relevante beelden in de buurt van de Plantage rond het moment van de explosie? Deel uw informatie met de politie via onderstaand tipformulier, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Michel van Bergen