Meerdere gewonden na explosie op vakantiepark van Oostappen Groep

Meerdere gewonden na explosie op vakantiepark van Oostappen Groep

Geplaatst op 28 juni 2023, om 09:15 uur

BAARLO  – Een man is dinsdagavond door een explosie van een barbecue in Baarlo zwaargewond geraakt. Hij is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Een andere man raakte lichtgewond en is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld, maakte de politie bekend. Aanvankelijk sprak de politie van drie gewonden, maar het bleken er twee te zijn.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond bij pogingen de houtskoolbarbecue met een vluchtige stof aan te steken, waardoor het apparaat ontplofte. Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur op een vakantiepark aan de Napoleonsbaan bij het Limburgse dorp. Een traumahelikopter landde om medische bijstand te geven.