Man overlijdt nadat hij klem komt tussen bouwkraan en vrachtwagen

Man overlijdt nadat hij klem komt tussen bouwkraan en vrachtwagen

Geplaatst op 28 juni 2023, om 06:30 uur

DELFT – Op dinsdagmiddag vond er een tragisch incident plaats tijdens werkzaamheden op de Pootstraat in Delft. Rond 13.10 uur werd een medewerker van het bedrijf dat actief was in de straat vermoedelijk aangereden door een achteruitrijdende vrachtwagen. Hierbij raakte het slachtoffer bekneld tussen de vrachtwagen en een bouwkraan.

Na het ongeval werden hulpdiensten in groten getale ter plaatse gestuurd, inclusief een traumahelikopter uit Nijmegen.

Ondanks de inzet van hulpverleners en het verlenen van eerste hulp gedurende enige tijd, kon het slachtoffer niet worden gered. Ter plaatse overleed hij aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval en heeft de straat afgesloten om het onderzoek ongestoord te kunnen uitvoeren.