Brand bij McDonald’s, restaurant dicht na schade

Brand bij McDonald’s, restaurant dicht na schade

Geplaatst op 23 juni 2023, om 09:12 uur

CAPPELE AAN DEN IJSSEL – De brandweer is vrijdagmorgen rond 06.40 uur met meerdere wagens uitgerukt naar de McDonald’s aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Niet voor een ontbijtje, maar vanwege een mogelijke brand in het pand.

Personeel alarmeerde de brandweer nadat er mogelijk rookontwikkeling in het plafond was te zien. De manager van het restaurant ging direct over tot ontruiming van het pand. Eenmaal ter plaatse constateerde de brandweer dat er geen sprake was van brand. Wel was er kortsluiting ontstaan in het pand door een waterlekkage.

Omdat niet bekend is hoe groot de schade is door de waterlekkage is het pand volledig stroomloos gemaakt. Er zal eerst een monteur ter plaatse moeten komen voor een controle van de technische installatie in het pand. Hoelang het restaurant gesloten blijft is nog niet bekend.

Foto’s Nieuws op Beeld