Vrouw zwaargewond na val in wegverzakking

Vrouw zwaargewond na val in wegverzakking

Geplaatst op 17 juni 2023, om 15:48 uur

GEFFEN – In de Weverstraat in Geffen is zaterdagmiddag een vrouw zwaargewond geraakt na een val met de fiets. De vrouw fietste richting de Papendijk en viel in een kuil.

Het asfalt was volgens een bewoner van de straat afgelopen maandag al verzakt. Er is toen naar de gemeente gebeld omdat er sprake is van een gevaarlijke situatie. De gemeente heeft hier volgens de bewoner geen reactie opgegeven, ook is er niks aan het gat in de weg gedaan.

Ambulance en een traumahelikopter kwamen in actie om de vrouw te behandelen. Het slachtoffer is onder begeleiding van de MMT-arts met spoed naar het Radboud UMC in Nijmegen gebracht. Wat de toestand van het slachtoffer is is niet bekend.

Foto’s: Thomas Bunthoff