UPDATE: Lichaam van vermiste Tiger (20) gevonden

UPDATE: Lichaam van vermiste Tiger (20) gevonden

Geplaatst op 17 juni 2023, om 14:11 uur

HOORN – Zaterdagochtend heeft de politie tijdens een zoekactie het lichaam van de vermiste 20-jarige Thomas Delafay gevonden. De precieze doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar de politie sluit een misdrijf uit.

Thomas Delafay, ook bekend als Tiger, was op bezoek bij vrienden in Nederland. Hij was zondagavond aanwezig op een huisfeestje in Hoorn en raakte daar in een psychose na het gebruik van drugs. Sindsdien was hij vermist.

Het Veteranen Search Team heeft zaterdagochtend gezocht in de omgeving van het ziekenhuis in Hoorn, waar Thomas voor het laatst werd gezien. Tijdens de zoekactie werd er een levenloos lichaam aangetroffen in een sloot aan de Maelsonstraat. De politie heeft later bevestigd dat het om het lichaam van Tiger gaat.

Volgens Thomas’ zus Holly Delafay had hij op het feestje te veel speed gebruikt, waardoor hij hallucinaties kreeg. Zijn vriend vertelde aan het AD dat Thomas begon met het gooien van voorwerpen, ondanks herhaalde verzoeken van zijn vrienden om te stoppen.

Na het incident brachten zijn vrienden Thomas naar het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Daar verliet hij onopgemerkt het ziekenhuis na een bezoek aan het toilet. Zijn vrienden hebben vervolgens urenlang in de omgeving naar hem gezocht, maar uiteindelijk zijn ze teruggekeerd naar het huisfeestje in de hoop dat Thomas zich zou melden. Helaas is dit niet gebeurd.

Foto: Facebook