17-jarige gewond nadat hij met glas op zijn hoofd werd geslagen

17-jarige gewond nadat hij met glas op zijn hoofd werd geslagen

Geplaatst op 17 juni 2023, om 10:28 uur

NIEUW-NAMEN – Bij een incident in Nieuw-Namen (Zeeland) is een 17-jarige Belg gewond geraakt nadat hij met een glas op zijn hoofd werd geslagen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het voorval vond plaats in de vroege ochtend bij een café aan de Hulsterloostraat. Een ruzie zou naar verluidt de aanleiding zijn geweest voor de mishandeling. De politie heeft met diverse getuigen gesproken om een duidelijk beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd.

Op dit moment heeft de politie nog geen verdachte kunnen aanhouden en het onderzoek is nog gaande. Er zullen camerabeelden worden opgevraagd om meer informatie te verkrijgen. Vandaag zal de politie ook in gesprek gaan met het slachtoffer om meer details over het incident te achterhalen.