Duikers zoeken naar vermist jongetje (6), voor laatst gezien bij plas

Duikers zoeken naar vermist jongetje (6), voor laatst gezien bij plas

Geplaatst op 15 juni 2023, om 07:21 uur

LITH – In Lith, Noord-Brabant, zijn hulpdiensten intensief op zoek naar een vermiste 6-jarige jongen. Hij werd voor het laatst gezien bij recreatiegebied De Lithse Ham.

De melding van de vermissing werd gedaan om 19.00 uur, volgens een woordvoerder van de politie. De zoekactie naar het jongetje wordt uitgevoerd met behulp van onder andere een politiehelikopter en een duikteam. Om 23.00 uur werd gemeld dat de zoekactie nog steeds gaande is.

Het jongetje heeft een licht getinte huidskleur en was gekleed in zwarte kleding. De politiewoordvoerder verklaarde aan Omroep Brabant dat ze “alles aan het uitkammen zijn”. Mensen die hem zien, worden dringend verzocht om het alarmnummer 112 te bellen.

Daarnaast zijn ook in het Noord-Brabantse Eersel hulpdiensten op zoek naar een vermiste persoon. Het betreft een 54-jarige man die voor het laatst werd gezien toen hij probeerde zwemmend een waterplas over te steken.

foto ter illustratie