Auto klem onder vrachtwagen na ongeval op snelweg

Auto klem onder vrachtwagen na ongeval op snelweg

Geplaatst op 15 juni 2023, om 11:10 uur

ROOSENDAAL – Op donderdagochtend heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de A17 in Roosendaal, vlak voor knooppunt de Stok. Een automobilist is daarbij achterop een stilstaande vrachtwagen gebotst. De bestuurder raakte hierbij gewond en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Een traumahelikopter landde op de snelweg om medische assistentie te verlenen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen.

Volgens de politie stond de vrachtwagen stil vanwege een file op de A17 toen de automobilist er met hoge snelheid op botste. Door de kracht van de botsing raakte de bestuurder bekneld in zijn voertuig. De brandweer werd opgeroepen en heeft de nodige inspanningen geleverd om de persoon te bevrijden.

De exacte aard en ernst van zijn verwondingen zijn nog niet bekend. Het ongeval heeft geleid tot verkeershinder op de A17 in de richting van knooppunt de Stok.

Foto’s: Jeroen Stuve