Traumahelikopter ingezet voor onwel geworden man op naaktstrand

Traumahelikopter ingezet voor onwel geworden man op naaktstrand

Geplaatst op 13 juni 2023, om 21:08 uur

VELSEN ZUID – Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, zijn dinsdagavond in actie gekomen nadat een man onwel was geworden bij het naaktstrand in Velsen-Zuid.

Rond 19:45 uur ging het mis aan het water aan de Genieweg. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de man vermoedelijk onwel is geworden door bepaalde middelen. Volgens een getuige zou de man daarna achterover zijn gevallen, maar dat kon de woordvoerder niet bevestigen.

De man is opgevangen door ambulancepersoneel en na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een trauma arts is met de ambulance meegereden en is later door de helikopter bij het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk opgehaald.

Foto: Michel van Bergen