Auto-ongeval veroorzaakt ernstige schade en gewonden

Auto-ongeval veroorzaakt ernstige schade en gewonden

Geplaatst op 13 juni 2023, om 22:07 uur

VLAARDINGEN – Op de Marathonweg in Vlaardingen heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s.

Eén van de voertuigen is bij de aanrijding op zijn kop belandt. Vermoedelijk dat een van de auto’s een keermanoeuvre heeft gemaakt op een plek waar dat niet is toegestaan. Het slachtoffer, een oudere man, bevond zich in de auto die op zijn kop ligt en heeft een ernstige beenwond opgelopen. Om het bloeden te stoppen, is er door de hulpdiensten een tourniquet (knelverband) aangebracht. De inzittende van het andere voertuig raakte ook gewond, waarvoor een tweede ambulance met spoed ter plaatse moest komen. Het eerste slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, terwijl het tweede slachtoffer ter plaatse door de ambulancedienst behandeld is. Enkele omstanders hebben voor de komst van de hulpdiensten de hevig bloedende wond van de man weten te stoppen met behulp van een riem.

Beide auto’s zijn volledig total loss verklaard, en afgesleept door bergers.

Foto’s: JBMedia