Meisje (13) overleden bij recreatieplas

Meisje (13) overleden bij recreatieplas

Geplaatst op 10 juni 2023, om 16:24 uur

ALBLASSERDAM – Bij recreatieplas Lammetjeswiel in Alblasserdam is zaterdagmiddag een meisje van 13 jaar uit het water gehaald. Het meisje raakte vermist en werd pas ruim een half uur later gevonden onder het wateroppervlakte. Reanimatie mocht niet meer baten.

Even voor 14:50 uur kwam de melding van een persoon te water binnen, waarna de hulpdiensten groots uitrukten. Ter plekke was een 13-jarig meisje vermist geraakt en werd er een grote zoekactie opgestart. Meerdere duikteams en andere hulpverleners maakten deel uit van de zoekactie.

Hulpdiensten hebben het meisje 34 minuten na de melding uit het water gehaald en zijn begonnen met reanimeren, maar die werd gestaakt toen bleek dat het geen zin meer had.

Foto’s: AS-Media