Man raakt gewond na val in metersdiepe put

Man raakt gewond na val in metersdiepe put

Geplaatst op 8 juni 2023, om 18:57 uur

HEILIG LANDSTICHTING – Bij een incident op de Andreaslaan in Heilig Landstichting is een medewerker van een installatiebedrijf donderdagmiddag in een rioolput terechtgekomen. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. De man was bezig met werkzaamheden aan het rioolgemaal toen hij vanaf zijn ladder in de zes meter diepe put viel.

Om de medewerker uit de put te halen, werd de hoogwerker van de brandweer ingezet. Met behulp van touwen en een brandcard werd de man veilig naar boven getild. Zijn precieze letsel is op dit moment nog niet bekend. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere medische zorg.

Foto’s Persbureau Heitink