Mogelijk ontvoerde vrouw Houten blijkt niet ontvoerd

Mogelijk ontvoerde vrouw Houten blijkt niet ontvoerd

Geplaatst op 6 juni 2023, om 16:51 uur

HOUTEN – Een vrouw van wie gedacht werd dat ze mogelijk was ontvoerd in Houten, blijkt niet tegen haar wil te zijn meegenomen. Zondag rond 16.55 uur meldde iemand aan de politie dat vanaf het parkeerterrein van het Van der Valk-hotel aan de Hoofdveste mogelijk een jonge vrouw van haar vrijheid werd beroofd en dat ze onder dwang in een auto werd geduwd. Hierbij waren vermoedelijk twee mannen betrokken.

Maar na “uitvoerig onderzoek”, zo meldt de politie dinsdag, blijkt van een ontvoering geen sprake te zijn. De politie heeft dinsdag contact met de vrouw gehad en ze is in goede gezondheid, zoals de politie het noemt. De politie stelt dat ze heeft bevestigd dat zij op die dag en het betreffende tijdstip is opgehaald. Maar hierbij was geen sprake van een strafbaar feit aldus de politie.