Auto rijdt tegen gevel van woning, vrouw raakt gewond

Auto rijdt tegen gevel van woning, vrouw raakt gewond

Geplaatst op 5 juni 2023, om 12:25 uur

OISTERWIJK – Maandagochtend heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Burg Vogelslaan/Wildemanstraat in Oisterwijk.

Omstreeks 10:45 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Vermoedelijk door een voorrangsfout botste er twee auto’s tegen elkaar. Een van de auto’s reed meters verder door een heg van een woning, reed een boom uit de grond en botsten tegen de gevel van de woning. Door de klap kwam de auto ook half in de achtertuin terecht waar een zwembad opgesteld stond. Het zwembad raakte lek waarna het water wegstroomde. De vrouw in de auto is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de auto gestabiliseerd.

De woning heeft binnen ook flinke schade opgelopen. Het raam is gebarsten maar ook staat de gevel muur naar binnen gedrukt door de klap.

Foto’s: Toby de Kort