Vrouw ruim een half uur bekneld na ongeval op kruising

Vrouw ruim een half uur bekneld na ongeval op kruising

Geplaatst op 3 juni 2023, om 12:16 uur

WINSUM – Bij een botsing op de Westergoawei bij Winsum (Friesland) is een vrouw gewond geraakt. Het ongeval vond plaats op zaterdagochtend iets na tien uur op de doorgaande weg van Leeuwarden naar Bolsward. Twee auto’s waren betrokken bij de botsing.

Het ongeval vond plaats bij een afslag op de Westergoawei. Een vrouwelijke bestuurder raakte bekneld in haar voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. De reddingsoperatie duurde ruim een half uur voordat de vrouw kon worden bevrijd uit haar benarde positie. Vervolgens is ze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere medische behandeling.

De exacte oorzaak van de botsing en de omstandigheden die hebben geleid tot het ongeval zijn op dit moment nog niet bekend.

Foto’s Srfotografie