Man ergert zich aan geparkeerde auto en voert die af met een shovel

Man ergert zich aan geparkeerde auto en voert die af met een shovel

Geplaatst op 2 juni 2023, om 09:29 uur

DONGEN – Op woensdagmiddag vond er in Dongen een opmerkelijk incident plaats, waarbij een man op eigen initiatief een auto met behulp van een shovel heeft verwijderd. De man was geïrriteerd omdat het voertuig bij zijn woning aan de Schubertstraat geparkeerd stond.

Hij besloot de shovel te gebruiken en tilde de auto op om er vervolgens mee weg te rijden. Dit alles gebeurde terwijl de eigenaar van de auto machteloos toekeek.

De auto raakte beschadigd tijdens deze actie met de shovel. Als gevolg hiervan werd de verantwoordelijke man door de politie aangehouden. Er zal een proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt, zoals gemeld door de autoriteiten.