Fietsster zwaargewond na aanrijding met bestelbus

Fietsster zwaargewond na aanrijding met bestelbus

Geplaatst op 2 juni 2023, om 16:28 uur

STEENBERGEN – Een fietsster is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval aan de Blauwstraat. De fietsster reed achter op een bestelbus. Het slachtoffer kwam ten val en raakte hierbij ernstig gewond. Meerdere ambulanceteams en Rotterdamse traumahelikopter zijn ter plaatse om hulp ter verlenen aan het slachtoffer.

Hulpdiensten kregen de melding van het ongeval omstreeks kwart voor drie binnen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten hebben van enkele getuigen een verklaring opgenomen en doen onderzoek naar het ongeval.

De Blauwstraat in het Steenbergse stadscentrum was tijdelijk deels gestremd vanwege de afhandeling van het ongeval.

Foto’s: Venema Media