Vijf mensen gewond bij steekpartij door onderlinge ruzie

Vijf mensen gewond bij steekpartij door onderlinge ruzie

Geplaatst op 31 mei 2023, om 13:03 uur

ROTTERDAM – Op de Strevelsweg in Rotterdam heeft maandagavond een ruzie plaatsgevonden tussen vijf mensen.

Bij de ruzie zijn alle vijf de mannen gewond geraakt, ook zouden er meerdere mensen zijn gestoken. Het ambulancepersoneel heeft alle personen nagekeken en ter plaatse behandeld. De ruzie is zijn ontstaan tussen twee Turkse en drie Hongaarse mannen.

Wat de toedracht is van de ruzie wordt moment met behulp van tolk aan de telefoon onderzocht. Een aantal mannen zijn behoorlijk onder invloed van drugs naar alle waarschijnlijkheid is dat ook de oorzaak van de ruzie geweest. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis alle personen hadden oppervlakkige steek- of vecht verwondingen. Drie van de vijf personen zijn aangehouden.

De Strevelsweg is ten tijden van het incident in de richting bij de Groene Hilledijk afgesloten geweest voor al het verkeer.

Foto’s: Nieuws op Beeld / Marco Smits