Traumateam ingevlogen voor medisch incident bij sociaal werkbedrijf

Traumateam ingevlogen voor medisch incident bij sociaal werkbedrijf

Geplaatst op 31 mei 2023, om 13:25 uur

BOXTEL – Het Mobiel Medisch Team (MMT) werd woensdagochtend rond 11.35 uur ingevlogen voor een medisch incident bij sociaal werkbedrijf WSD aan de Schouwrooij op het Boxtelse bedrijventerrein Ladonk.

De helikopter landde op het terrein van pakketdienst GLS waarna de trauma-arts en zijn assistent naar het slachtoffer toe zijn gebracht. Tijdens de hulpverlening welke inpandig plaatsvind gebeurde er niet ver van het object in diezelfde staat nog een verkeersongeval. Daar werd een andere ambulance heen gestuurd.

Uiteindelijk is de patiënt onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis in Den Bosch vervoerd. Vanuit de ambulance vloog er iemand mee met de helikopter naar het ziekenhuis in Den Bosch waar de trauma-arts weer werd opgehaald waarna het team weer naar zijn thuisbasis op Vliegbasis Volkel vertrok.

Foto’s: Marie Fick