Cabine geplet bij ongeluk met twee vrachtwagens

Cabine geplet bij ongeluk met twee vrachtwagens

Geplaatst op 31 mei 2023, om 10:43 uur

OMMEL – De A67 bij Ommel in de richting van Eindhoven werd woensdagochtend voor een korte periode afgesloten na een ongeval met twee vrachtwagens bij de afrit Someren. Een kleine vrachtwagen botste achterop zijn voorganger, waardoor de voorkant van de kleine vrachtwagen volledig verwoest raakte.

De chauffeur wist echter op eigen kracht uit de cabine te komen.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Tussen Liessel en Someren moesten weggebruikers rond negen uur rekening houden met bijna een uur vertraging. Nadat de snelweg weer werd vrijgegeven, verminderde de vertraging snel. Er was geen noodzaak meer om een omweg te nemen.

Foto’s: Harrie Grijseels