Automobilist aangehouden na eenzijdig ongeval: auto raakt boom en belandt op zijn kant

Automobilist aangehouden na eenzijdig ongeval: auto raakt boom en belandt op zijn kant

Geplaatst op 30 mei 2023, om 22:50 uur

BERGEN OP ZOOM – Aan het Boerenverdriet heeft dinsdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist kwam vanaf de Randweg en verloor in de eerste bocht op het Boerenverdriet de macht over het stuur. Vervolgens raakte hij een boom om uiteindelijk op zijn kant tot stilstand te komen.

Ambulancepersoneel heeft de man onderzocht maar hij bleek gelukkig geen letsel te hebben opgelopen bij het ongeval. Wel is hij door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Waarom de man precies is aangehouden heeft de politie nog niet bekend gemaakt.

Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de auto weer op zijn wielen te zetten en af te voeren. Verkeer had weinig hinder van het ongeval.

Foto’s: Venema Media