Automobilist botst op stilstaande auto met caravan zonder brandstof

Automobilist botst op stilstaande auto met caravan zonder brandstof

Geplaatst op 29 mei 2023, om 17:23 uur

EXLOO – Op de N34 bij Exloo (Drenthe) is maandagmiddag een personenauto tegen een stilstaande auto met caravan gebotst. Het incident ontstond doordat de auto met caravan zonder brandstof op de vluchtstrook stond. Niemand raakte gewond bij de aanrijding.

De verkeerssituatie op de N34 werd tijdelijk verstoord door het ongeval, waarbij het verkeer over de op- en afrit werd geleid wat enige vertraging op liep. Het is niet bekend waarom de auto met caravan zonder brandstof langs de kant van de weg stond. Het achteropkomende voertuig kon niet op tijd reageren en botste op de achterkant van de stilstaande auto.

Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

Foto’s: Persbureau Drenthe / Herman van Oost