Man na dreiging door DSI uit woning gehaald, kinderen binnen ongedeerd

Man na dreiging door DSI uit woning gehaald, kinderen binnen ongedeerd

Geplaatst op 28 mei 2023, om 16:07 uur

EINDHOVEN – Op de Amatsstraat in Eindhoven heeft zondagmiddag een politie-eenheid van de Dienst Speciale Interventies een man uit een woning gehaald. Er werd melding gemaakt van een dreigende en gevaarlijke situatie, waarbij twee kinderen ook aanwezig waren.

Dit was niet de eerste keer dat de politie met een arrestatieteam bij het huis van de man verscheen. Een soortgelijke situatie deed zich voor in oktober 2022, toen de man werd gearresteerd. De exacte aard van de dreigende situatie kon de politie niet vertellen.

Agenten hielden het pand van een afstand in de gaten en wachtten op een onderhandelaarsteam en de Dienst Speciale Interventies. Uiteindelijk werd de man door het arrestatieteam aangehouden. De kinderen zijn opgevangen door familieleden.

Foto’s: Emergency Response Photographer