Politie weet nog steeds niet waar en wie mogelijk ontvoerde man is

Politie weet nog steeds niet waar en wie mogelijk ontvoerde man is

Geplaatst op 27 mei 2023, om 19:59 uur

SPANBROEK – Hoewel twee mannen zijn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid, is de politie zaterdagavond nog steeds op zoek naar de man die vrijdagmiddag mogelijk is ontvoerd vanuit Spanbroek. Wie hij is en waar hij is, is nog onduidelijk, aldus een woordvoerder van de politie zaterdag aan het einde van de dag.

De man is vrijdag onder dwang in een auto gestapt en sindsdien zijn de auto en die persoon spoorloos, aldus de woordvoerder. “De aanhouding van de twee heeft niet geleid tot identificatie van de man of de plaats waar hij nu is.”

De twee verdachten werden in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden in Heerhugowaard. De politie kan verder niets over hen zeggen omdat ze in beperkingen zitten, wat betekent dat ze met niemand anders dan hun advocaat mogen praten.

De man werd vrijdag rond 14.20 uur meegenomen in een auto vanaf de Herenweg in de Noord-Hollandse plaats. De politie maakt zich zorgen over zijn gezondheid. Van het incident zijn bewakingsbeelden en de politie heeft een foto van de man gedeeld in de hoop dat mensen iets over de zaak of de man kunnen vertellen.

Door: ANP