Man wil zich niet legitimeren in supermarkt en gebruikt geweld

Man wil zich niet legitimeren in supermarkt en gebruikt geweld

Geplaatst op 26 mei 2023, om 17:22 uur

HAARLEM – De politie is opzoek naar een ongeveer 20 jarige blanke man nadat deze geweld had gebruikt in een supermarkt aan het Marsmanplein in Haarlem. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de man zich moest legitimeren bij de aankoop in een supermarkt en hij dat niet wilde doen. Toen hij zich niet wilde legitimeren gebruikte hij vervolgens geweld en ging er vandoor.

Meerdere politie-eenheden zijn opzoek naar de man waarbij ook burgernet is ingezet. Via burgernet vraagt men uit te kijken naar de man met donker blond haar, een zwarte jas en hij is ongeveer 1,80 meter lang.

Mocht men de man zien dan mag de politie worden gebeld. De politie doet verder onderzoek in de supermarkt.

Foto’s: Michel van Bergen
facebook