Verdachte schietincident niet meer vast

Verdachte schietincident niet meer vast

Geplaatst op 23 mei 2023, om 16:45 uur

KATWIJK – De twintiger uit Katwijk die zondag werd aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij een schietincident in de Zuid-Hollandse plaats, zit niet meer vast. De 24-jarige man blijft nog wel verdachte in de zaak, zegt de politie, die niet uitsluit dat nog meer aanhoudingen volgen.

In de nacht van zaterdag op zondag raakte een 22-jarige man uit Katwijk zwaargewond bij een schietincident in de Talmastraat. Een Team Grootschalige Opsporing van de politie onderzoekt de zaak en roept getuigen nog altijd op om zich te melden, ook als ze bijvoorbeeld camerabeelden hebben. Ook is het team op zoek naar de badslippers die het slachtoffer vlak voor het incident droeg en die nog niet zijn teruggevonden.

Dinsdagavond besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan het schietincident in Katwijk