Mannen verkleed als hippies slaan 29-jarige man bewusteloos

Mannen verkleed als hippies slaan 29-jarige man bewusteloos

Geplaatst op 23 mei 2023, om 21:35 uur

EINDHOVEN – Tijdens carnaval in Eindhoven zijn twee mannen verdacht van het slaan van een 29-jarige man. De politie meldt dat de verdachten vermoedelijk uit de regio Den Haag komen. Het slachtoffer ondervindt nog steeds de gevolgen van het gevecht, waarbij hij onder andere een vuistslag in zijn gezicht kreeg. De politie heeft foto’s van de verdachten vrijgegeven, hoewel ze momenteel onherkenbaar zijn. Als de verdachten zich niet binnen een week melden, zal de politie beter herkenbare beelden tonen.

De twee verdachten waren deel van een grotere groep mensen die verkleed waren als hippies. Na gesprekken met verschillende leden van de groep heeft de politie vastgesteld dat de meesten afkomstig zijn uit de regio Den Haag. Ze waren naar Eindhoven gekomen om gezellig carnaval te vieren op 29 februari.

Helaas verliep de avond niet gezellig, aangezien twee groepsleden zich misdroegen. Het slachtoffer raakte bewusteloos nadat hij tijdens een val met zijn hoofd tegen een elektriciteitskastje botste. Hij ontwaakte bij de EHBO en werd met een taxi naar huis gebracht. Hij heeft nog steeds last van misselijkheid, duizeligheid en een stekende hoofdpijn. Daarnaast is er een tand uit zijn mond geslagen en liep hij schaafwonden in zijn gezicht op.

Foto: Politie

facebook