26 AZ-fans melden zich bij politie na ongeregeldheden

26 AZ-fans melden zich bij politie na ongeregeldheden

Geplaatst op 23 mei 2023, om 17:15 uur

ALKMAAR – Bij de politie hebben zich 26 AZ-fans gemeld wegens ongeregeldheden tijdens de wedstrijd van de Alkmaarse club tegen West Ham United van afgelopen donderdag. Tijdens die wedstrijd zochten supporters van AZ in het AFAS Stadion de confrontatie met supporters van de Londense club. Ze braken hierbij door een hek tussen de tribunes heen. AZ had de wedstrijd verloren.

De politie waarschuwde eerder dat beelden van betrokkenen getoond zullen worden in het tv-programma Opsporing Verzocht, dinsdagavond. “Mocht je zelf betrokken zijn bij deze ongeregeldheden en je wil voorkomen dat jouw foto op de nationale televisie wordt getoond, meld je dan zo spoedig mogelijk bij de politie”, luidde de waarschuwende boodschap van de politie.

Dinsdagavond worden volgens de politie nog tien foto’s getoond in Opsporing Verzocht.