Man en kind uit woning gered na keukenbrand

Man en kind uit woning gered na keukenbrand

Geplaatst op 21 mei 2023, om 11:02 uur

VOORTHUIZEN – Zondagochtend heeft er een brand gewoed in een appartement aan de Molenmakerslaan in Voorthuizen.

Rond 04:40 uur werd de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek er een brandje te zijn in de keuken. Een bewoner die lag te slapen had een pannetje pasta op het vuur staan. Aanwonenden schakelden de brandweer in toen het brandalarm afging. De brandweer heeft de bewoner naar buiten getild. Daar is hij gecontroleerd door de opgeroepen ambulance, hij raakte niet gewond. De brandweer haalde ook een kind uit het appartementencomplex.

Het kind is ook door de ambulancedienst nagekeken omdat hij rook had ingeademd. Niemand raakte gewond bij de brand.

Foto’s: Daniël Hol/Persbureau Heitink