28-jarige man dood na crash tegen boom met quad

28-jarige man dood na crash tegen boom met quad

Geplaatst op 19 mei 2023, om 10:08 uur

GASSELTERNIJVEEN – Een van de slachtoffers die donderdagavond zwaargewond raakte bij een ongeval nadat hij met zijn voertuig tegen een boom reed, is overleden. Dat meldt de politie vrijdagochtend.

Het noodlottige incident vond plaats toen de man met zijn quad tegen een boom botste langs de bosweg parallel aan de Ing. van Veelenweg, tussen Gasselternijveenschemond en Gasselternijveen. Ondanks de inzet van hulpverleners, kwam alle hulp te laat en overleed de man ter plaatse aan zijn verwondingen. Een bijrijder raakte lichtgewond. Een 28-jarige man uit de gemeente Aa en Hunze kwam om het leven.

Het tragische voorval vond plaats op een afgelegen bosweg, waar de quadbestuurder de controle over zijn voertuig verloor en met hoge snelheid tegen een boom aanreed. Omwonenden werden opgeschrikt door het geluid van de impact en alarmeerden onmiddellijk de hulpdiensten. Politie, ambulancepersoneel en brandweer kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen en de situatie te stabiliseren. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners kon het leven van de man niet meer worden gered.

LEES OOK: Twee gewonden bij ernstig ongeval met voertuig

Foto’s: Van Oost Media