Nederlandse auto deels geplet tussen twee vrachtwagens in Antwerpen, drie zwaargewonden

Nederlandse auto deels geplet tussen twee vrachtwagens in Antwerpen, drie zwaargewonden

Geplaatst op 17 mei 2023, om 20:22 uur

ANTWERPEN – Op de ringweg van Antwerpen heeft woensdag aan het einde van de middag een zwaar ongeval plaatsgevonden met een auto met Nederlands kenteken. Drie inzittenden zijn met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de Belgische omroep VRT. Een vierde persoon raakte lichtgewond.

De auto werd deels geplet tussen twee vrachtwagens in de Beverentunnel ten westen van Antwerpen. Op camerabeelden zou te zien zijn dat de auto tussen de twee vrachtwagens invoegde en daarbij over een doorgetrokken streep reed. Op dat moment stremde het verkeer en kon de achterste vrachtwagen niet meer op tijd remmen.

Volgens de VRT zaten de vier inzittenden een tijdlang bekneld. Hun identiteit is niet bekend.

 

Door: ANP