Man (74) ‘zeer gewelddadig’ beroofd van auto in Den Haag

Man (74) ‘zeer gewelddadig’ beroofd van auto in Den Haag

Geplaatst op 16 mei 2023, om 12:45 uur

DEN HAAG – Aan de Santiagosingel in de Haagse wijk Wateringse Veld is maandagmiddag een man (74) op “een zeer gewelddadige” manier bestolen van zijn auto, meldt de politie. Tijdens de overval door twee mannen is meerdere keren geschoten en de bestuurder werd hardhandig uit zijn auto getrokken. Het slachtoffer is niet gewond geraakt. Volgens een politiewoordvoerder is in de lucht geschoten en kwam een kogel terecht in een andere auto.

Na de overval gingen de twee mannen er snel vandoor in de gestolen auto, een zwarte SUV. De wagen is inmiddels gevonden in Delft en ingenomen voor onderzoek. Volgens de woordvoerder zijn geen andere voorwerpen gestolen. De woonplaats van het slachtoffer is niet bekend.

De politie zoekt nog naar de twee mannen en naar getuigen van de overval.

Door: ANP