Hondenwagen van Politie ramt trolleybus

Hondenwagen van Politie ramt trolleybus

Geplaatst op 15 mei 2023, om 18:07 uur

ARNHEM – Op het Nijmeegseplein ter hoogte van het GelreDome heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een politieauto en een trolleybus. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen, maar de schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Het ongeval vond plaats op het plein, waar de politieauto en de trolleybus door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing kwamen. Ondanks de impact van de aanrijding zijn alle betrokkenen met de schrik vrijgekomen inclusief een politiehond die zich in de auto bevond.

Door het ongeval zijn er flinke vertragingen ontstaan op de A325 van Nijmegen naar Arnhem. Dit zal echter nog een tijd gaan duren omdat het ongeval eerst onderzocht wordt.